Saimaa SUP Sun 10.6 SUP-lauta

Arvostelu & kokemuksia

Saimaa SUP Sun 10.6 – Huippulaadukas yleislauta koko perheelle

 • Markkinoiden parhaat materiaalit: Kestävä ja kevyt Fusion PVC, joka mahdollistaa jopa 25psi paineen.
 • Huipputason lisävarusteet: Mukana hiilikuituvartinen mela, pikalukittava evä sekä kolmen vuoden takuu.
 • Suunniteltu koko perheelle: Pyöreät muodot ja leveä keula tekevät laudasta erittäin vakaan ja helppokäyttöisen.
 • Erinomainen suuntavakaus: Testeissä havaittu huippuluokan suuntavakaus ja helppo liuku.
 • Kompakti ja käytännöllinen: Helppo rullata reppuun taittuvan eväboksin ansiosta.
Halvin hinta: € 744,00
training365

€ 744,00

Ominaisuudet ja tekniset tiedot

 • Mitat: 320x81x15cm, 312L, 9,2kg
 • Mela: Jäykkä, kevyt ja kelluva hiilikuituvartinen mela, max 215cm, paino 910g
 • Evä: Irrotettava 20cm keskievä pikakiinnityksellä
 • Pumppu: Kaksisuuntainen nopea ja tehokas käsipumppu
 • Muut tarvikkeet: Karkuremmi, vahva kankainen selkäreppu, paikkaussarja ja venttiilityökalu
 • Materiaalit: Huippukestävä UV-suojattu Fusion 1000D PVC, dropstich-materiaali ytimessä, kolminkertaisesti vahvistetut saumat

Miksi Saimaa SUP Sun 10.6 on paras valinta?

Saimaa SUP Sun 10.6 on suunniteltu koko perheelle sopivaksi yleislaudaksi, joka yhdistää huippulaadukkaat materiaalit ja erinomaiset lisävarusteet. Sen pyöreät muodot ja leveä keula tekevät laudasta erittäin vakaan, joten se sopii hyvin niin aloittelijoille kuin kokeneillekin suppailijoille. Suuren kantavuutensa ansiosta (140kg) laudalla voi helposti kuljettaa lapsia tai vaikka koiria, mikä tekee siitä täydellisen valinnan perheille.

Paras suuntavakaus ja helppokäyttöisyys

Saimaa SUP Sun 10.6 on varustettu jäykällä ja kevyellä hiilikuituvartisella melalla, joka takaa erinomaisen suuntavakauden ja helpon liu’un. Tämä tekee matkamelonnasta nautinnollista ja vaivatonta, vaikka laudalla olisi enemmänkin kuormaa. Laudan muotoilu ja evän pikakiinnitys mahdollistavat sen, että laudalla on helppo navigoida ja se toimii upeasti erilaisissa vesistöissä.

Kestävä ja helppo kuljettaa

Lauta on valmistettu markkinoiden kestävimmästä Fusion PVC-materiaalista, joka kestää hyvin kulutusta ja UV-säteilyä. Tämä takaa, että lauta pysyy hyvässä kunnossa vuodesta toiseen. Lisäksi lauta on helppo rullata reppuun kaksiosaisen taittuvan eväboksin ansiosta, mikä tekee sen kuljettamisesta ja säilyttämisestä vaivatonta.

Kotimainen laatu ja palvelu

Saimaa SUP Sun 10.6 on suunniteltu ja testattu Suomessa, Saimaan kauniiden vesistöjen äärellä. Valitsemalla tämän laudan tuet kotimaista tuotantoa ja saat aina asiantuntevaa ja nopeaa palvelua kaikissa suppailuun liittyvissä kysymyksissä.

Kannattaako minun hankkia Saimaa SUP Sun 10.6 SUP-lauta?

Jos etsit huippulaadukasta yleislautaa, joka tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen, Saimaa SUP Sun 10.6 on paras valinta sinulle ja perheellesi. Sen kestävä rakenne, erinomaiset lisävarusteet ja suunnittelun takaama käyttömukavuus tekevät siitä markkinoiden ehdottoman kärkilautamallin. Klikkaa tästä ja hanki oma Saimaa SUP Sun 10.6 – perheesi uudeksi suosikkilaudaksi!