älyhyppynaru

Älyhyppynaru tuo tehoa ja monipuolisuutta treeniin

Hyppynaru on erittäin tehokas kuntoiluväline niin lämmittelyyn kuin osaksi varsinaista treeniä. Hyppynarulla hyppiminen laittaa hetkessä kalorit palamaan, lämmittää lihakset ja saa hikikarpalot helmeilemään otsalla.

Pelkästään jo tavallisen hyppynarun hyödyt ovat moninaiset; se auttaa kehittämään koordinaatiokykyä, lämmittää tehokkaasti lihakset ennen voimatreeniä, auttaa tehokkaasti rasvanpoltossa ja nostaa takuuvarmasti sykkeen sekä saa hien pintaan. Hyppynaru sopii kaikenikäisten kuntoilumuodoksi. 

Älyhyppynaru on erittäin tehokas ja monipuolinen treenikaveri. Se tuo ennennäkemätöntä tehokkuutta liikkumiseen tavalliseen hyppynaruun verrattuna ja auttaa pääsemään nopeammin tavoitteisiin.

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista:

renpho älyhyppynaru

€ 29,90

Renpho älyhyppynaru on todella tehokas ja monipuolinen kaveri treenaamiseen. Sen avulla on kätevä mitata treeniä ja seurata edistymistä vertailemalla tietoja aiempiin treenituloksiin. 

Älyhyppynarussa on laskuri ja tarkat anturit, jotka mittaavat treenin keston sekä tehtyjen hyppyjen määrän. Lisäksi se kertoo kaloreiden kulutuksen. Treenien seuraaminen onnistuu kätevästi valmistajan omalla Renpho Fit App-sovelluksella. 

Treenin voi tehdä omaan tahtiin tai valita älyhyppynarun kolmesta eri hyppyohjelmasta itselle parhaiten soveltuvan. Valmis hyppyohjelma voi kannustaa tekemään entistä monipuolisempaa, pidempää ja tehokkaampaa treeniä.

Hyppynaru sopii erinomaisesti kotitreeniin ja se on myös kätevä ottaa matkalle mukaan. Tilaa oma älyhyppynaru ja maksimoi hyppynarun hyödyt.

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

hyppynaru