kuntopallo wall ball

Kuntopallo – Wall ball

Kuntopallo eli toiselta nimeltään wallball on todella tehokas sisäkäyttöön tarkoitettu kuntoiluväline. Kuntopallo treeni on helppo tehdä niin kotona, kuin kuntosalilla. Pallo on myös kätevä ottaa mukaan esimerkiksi kesämökille. 

Kuntopallon avulla voi tehdä monipuolisesti erilaisia liikkeitä. Harjoittelussa on vain mielikuvitus rajana. Erityisesti vatsalihakset on helppo laittaa kuntoon kuntopallon avulla. Kokeile kuntopalloa istumaan nousuissa sekä erilaisissa kiertoliikkeissä.

Pehmeän keinonahkamateriaalin ansiosta kuntopalloa voi heittää seinään tai lattialle. Ehkä jopa suosituin liike on heittää pallo seinään ja vastaanottaessa palloa kyykätä alas. Tämä liike toimii sykettä ja rasvaa polttavana treeniliikkeenä tai rauhallisemmin tehtynä myös alkulämmittelynä. Kuntopallon kanssa liikkuminen on hauskaa! Kokeile rohkeasti erilaisia kuntopallo liikkeitä ja treenejä. 

Sopii aloittelijalle tai kevyempään treeniin

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista:

Hinnat alk.

€ 71,90

Gymstickin Wall Ball on erittäin pehmeän tuntuinen, mutta todella kestävä kuntopallo. Sen avulla teet tehokkaan ja monipuolisen treenin sisätiloissa niin kotona kuin salilla.

  • Sopii monipuoliseen harjoitteluun sisätiloissa
  • Paino vaihtoehdot: 3, 6, 9 ja 12 kg
  • Halkaisija: 33 cm ⌀
  • Materiaali: keinonahka
  • Gymstick on Suomen suosituin urheiluvälinemerkki!

Sopii rankkaan funktionaaliseen treeniin

Saatavilla seuraavista verkkokaupoista:

Hinnat alk.

€ 80 € 120

Hinnat alk.

€ 94,90

Painava kuntopallo sopii myös erittäin rankan funktionaalisen treenin tekemiseen. Wall Ball on pintamateriaaliltaan pehmeä ja se on suunniteltu sisäkäyttöön. Tee tehokas treeni salilla tai kotona!

Kuntopalloa voi esimerkiksi heittää ylös seinää vasten ja ottaa sen vastaan samalla kyykäten. Voit myös pompauttaa pallon maahan, tehdä kiertoliikkeitä tai istumaan nousuja. Ainoastaan mielikuvitus on rajana kuntopallon kanssa treenatessa.

Minkä painoinen kuntopallo kannattaa valita?

Kuntopalloja löytyy montaa eri kokoa. Suosituimmat koot ovat 6 kg ja 9 kg. Naisille sopii yleensä parhaiten aloituspainoksi 6 kilon painoinen kuntopallo. Miehet taas usein aloittavat harrastuksen 9 kiloisella pallolla.

Kunnon kohotessa voi siirtyä astetta painavampaan kuntopalloon. Treenin aikana voi myös vaihdella kahden eri pallon koon välillä. Itsensä haastaminen painavammalla pallolla kehittää ihan eri tavalla ja saat nopeammin parempia tuloksia.

Kuntopallo on todella monipuolinen ja tehokas kuntoiluväline. Harjoittelu kuntopallon kanssa sopii kaiken ikäisille ja tasoisille kuntoilijoille sekä urheilijoille. Kuntopallot ovat saavuttaneet jo suuren suosion, koska niillä voi tehdä helposti kotitreenin tai ottaa pallon mukaan esimerkiksi kesämökille, matkoille tai kuntosalille. Useista ryhmäliikuntakeskuksista ja kuntosaleilta myös löytyy valmiiksi yhteiseen käyttöön tarkoitettuja kuntopalloja. Toiminnallisten treenien lisäksi kuntopallot sopivat myös apuvälineeksi pilatekseen tai tehostamaan venyttelyä.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: