arkeen helpotusta

Ruokaboksi tuo helpotusta arkeen

Ruokaboksi on täysin kotimainen palvelu, joka tuo viikon jokaisena maanantaina kotiovellesi koko viikon arki-illalliset. Ruokaboksi sisältää terveelliset ja maistuvat reseptit ja raaka-aineet, josta voi valmistaa ruoan boksin koon mukaisesti 1-7 hengelle. 

Kotiinkuljetus on aina ilmainen ja palvelussa ei ole mitään piilokuluja tai pitkiä sitoumuksia. Maksat vain tilaamastasi Ruokaboksista ja tilauksen voit halutessasi peruuttaa joko kokonaan tai laittaa hetkeksi tauolle milloin haluat ilman ylimääräisiä kuluja. 

Mitä ruokaboksi sisältää?

Ruokaboksin avulla syöt monipuolisesti ja terveellisesti. Viikoittain vaihtuvat reseptit sisältävät raaka-aineita niin liha-, kasvis-, kana- ja kala-aterioihin. Saatavana on myös erikseen Vegeboksi, joka sopii kasvissyöjille sekä sellaisille kasvissyönnistä kiinnostuneille, jotka haluavat kokeilla uusia reseptejä ja saada ideoita kasvisruokien valmistamiseen.

Monipuolisen reseptiikan avulla jokaisen kodin ruokalista pysyy alati uudistuvana ja lisäksi siinä on otettu huomioon terveellisyys ja ympäristön sekä ruokahävikin näkökulmat. Voit valita talouteenne parhaiten sopivan Ruokaboksin kolmesta eri vaihtoehdosta:

  • Ruokaboksi Original on erittäin suosittu vaihtoehto arkea helpottamaan. Monipuoliset reseptit ovat ammattilaisten laatimia ja raaka-aineina käytetään niin lihaa, kalaa, kanaa kuin kasviksia. Tuotteissa suositaan kotimaista ja myös luomua.
  • Vegeboksi: Helppoa ja herkullista kasvisruokaa, jonka reseptit on suunniteltu satokauden ympärille. Opi uusia reseptejä helposti ja tutustu uusiin tuotteisiin.
  • Perheboksi sisältää lapsiperheiden suosikkiruuat. Reseptit ovat helppoja, terveellisiä ja erittäin monipuolisia, sekä lautasmallin mukaisia. Ruokareseptiä on helppo noudattaa ja ruoka valmistuu 30 minuutin sisällä. Ei enää kaupan ruuhkaisia käytäviä ja pitkiä kauppajonoja arkipäivisin.

Miten Ruokaboksi toimitetaan?

Ruokaboksi toimitetaan ilmaiseksi kotiovellesi asti. Jakelupäivä on joka viikon maanantai klo 15.00-22.00 välillä. Saat tekstiviestillä edellisenä perjantaina vahvistuksen tarkemmasta jakeluajasta. Jako tapahtuu kahden tunnin tarkkuudella.

Ruuat toimitetaan kylmäkuljetuksena kotiovellesi. Ruokaboksi suosii raaka-aineiden valikoinnissa ja keräyksessä kotimaisia tuotteita ja suomalaisia ruuantuottajia. Boksien raaka-aineet mitoitetaan niin, että ruokahävikkiä syntyy mahdollisimman vähän. Tällä hetkellä Suomessa syntyy ruokahävikkiä valtavat määrät sekä yrityksissä että kotitalouksissa. Ruokahävikki kuluttaa turhaan kallisarvoisia luonnonvaroja ja aiheuttaa rasitusta ympäristöllemme.

Voit valita viikot, jolloin haluat Ruokaboksin toimitettavan tai voit pitää tilausta jatkuvana. Boksin toimitus on myös helppo laittaa tauolle tai peruuttaa kokonaan. Siitä ei tule mitään lisämaksuja. Maksat aina vain tilaamastasi Ruokaboksista. 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: