polar ignite sykemittari

Paras sykemittari – Vertailussa TOP 4 sykemittarit

Sykemittarit ovat viime vuosina yleistyneet ihan kaikentasoisten kuntoilijoiden keskuudessa, eikä niiden käyttäminen ole enää vain huippu-urheilijoiden etuoikeus. Sykemittarin tärkein tehtävä on näyttää syke, jotta kuntoilija voi varmistua treenaavansa oikealla sykealueella.

Sykemittarit vastaavat nykyään osin urheilukelloja, koska sykkeen lisäksi sykemittarista voi seurata usein myös poltetun kalorimäärän ja GPS:n mittaaman liikkumisreitin. Jotkin sykemittarit antavat myös unianalyysin tai treenivinkkejä.

Tärkein asia sykemittaria valitessa on miettiä, minkälaisia lisätoimintoja mittarilta haluaa ja mihin lajiin sykemittaria ensisijaisesti käytetään. Edistyneemmät sykemittarit ovat erikoistuneet tiettyihin lajeihin, kuten juoksuun tai uintiin. Peruskuntoilijalle voi kuitenkin riittää alkeellisempi malli, jolla voi seurata sykkeen sekä kalorinkulutuksen. Tällöin lisätoiminnoista on turha maksaa, jos niille ei ole käyttöä.

Polar Vantage M -multisportkello

Kotimainen Polar on tunnettu tuotemerkki ja laadukas sykemittarivalmistaja.  Polar Vantage M -sykemittari on suosituin Polar-sykemittari ja lisäksi yksi koko markkinoiden parhaista malleista. Katso tarjoushinta.

Vantage M- sykemittari toimii kuin urheilukello. Se mittaa sykettä vuorokauden ympäri ja lisäksi se tekee yön aikana sykemittarin käyttäjälle unianalyysin. Unenlaatu ja unisykli ovat tärkeitä mittarin tarjoamia tietoja, koska ne vaikuttavat palautumiseen ja treenikuntoon.

Treenin jälkeen voi mittarista tarkastella, minkälaista rasitusta treeni on antanut kehon eri osille. Vantage M – sykemittari muodostaa kattavan analyysin treenin aikana. Lenkin reitistä ja pituudesta saa myös tarkan tiedon GPS-mittauksen ansiosta.

Polarin sykemittari tukee 130 eri liikuntamuotoa, joten se sopii lähes jokaisen lajin harrastajalle. Laitteeseen voi asettaa harjoitusta varten halutun sykealueen, jolloin mittari ilmoittaa värisemällä, jos poistut halutulta sykealueelta. Syke mitataan suoraan ranteesta, joten erillistä sykevyötä ei tarvita.

Vantage M- mittari ilmoittaa, jos sen käyttäjä on 55 minuuttia paikoillaan ja kehottaa lähteä jaloittelemaan. Tämä on erityisen hyvä toiminto aloittelevalle liikkujalle.

Sykemittari on kokoa S/M. Se on erittäin kevyt ja painaa 45 grammaa. Sykemittarissa on pitkä akun kesto. Päivittäiskäytössä akku kestää noin 30 tuntia, jos GPS ja optinen sykemittaus ovat päällä.

Sykemittarin käyttöä varten voi ladata älypuhelinsovelluksen sovelluskaupasta. Sen kautta saa myös kaikki älypuhelimeen tulevat ilmoitukset näkymään sykemittarin näytöllä. Kaikkien huippuominaisuuksien lisäksi Polar Vantage M – sykemittari on erittäin tyylikäs ranteessa ja kannustaa liikkumaan.

Suunto 7 multisport GPS – urheilukello

suunto 7

Vertailun monipuolisin ja samalla arvokkain sykemittari on Suunto 7 multisport GPS – urheilukello. Tässä kellossa on erittäin monipuolinen aktiivisuuden ja sykkeen mittaus. Siinä on monipuoliset älyavustajan ominaisuudet ja se toimii käyttäjän omana personal trainerina.

Kellossa on tuki yli 70 eri urheilulajille. Sisäänrakennettu GPS antaa tarkan tiedon kuljetusta reitistä, sen pituudesta ja käytetystä ajasta.

Suunto 7 multisport – älykello on iskun-, veden- ja liankestävä. Kelloon on etukäteen asennettu karttoja maastotiedoilla, poluilla ja korkeuskäyrillä varustettuna. Voit käyttää kelloa huoletta ulkoillessa, koska se ei vaadi nettiyhteyttä. Kello on erittäin tyylikäs ranteessa ja väri on aina ajaton musta.

Polar Ignite – urheilukello

Polar Ignite – urheilukello on erittäin mukava käyttää. Siinä on monipuoliset ominaisuudet, kuten unenlaadun mittaus, päivämääräosoitin, askelmittari ja kalorimittari. Lisäksi kellossa on herätys ja torkkutoiminto. Sekuntikellolla ja alaspäin laskevalla ajastimella saa tehtyä tarkat treenit. Sisäänrakennettu GPS seuraa kuljettua matkaa, nopeutta ja reittiä.

Kello auttaa Nightly Recharge – toiminnon avulla mittaamaan palautumista. Voit myös tehdä ohjattuja hengitysharjoituksia kellon avulla tai käyttää sen tarjoamaa päivittäistä treeniopasta. Voiko liikkuminen ja hyvinvoinnista huolehtiminen enää helpompaa olla?

Kello painaa rannekkeen kanssa yhteensä 35g. Polar Ignite on vedenkestävä ja soveltuu myös uimiseen. Tässä sykemittarissa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Useita värivaihtoehtoja. Katso edullisimmat hinnat täältä.

Amazfit Bip Lite – älykello

Amazfit Bip Lite -älykello on edullinen ja hintaluokassaan erinomainen sykemittari. Se sopii ihan kaikille sukupuolesta riippumatta.

Mittari tukee neljää eri kuntoilulajia; pyöräilyä, kävelyä, juoksua ulkona, sekä juoksumatolla juoksua. Kello on vedenkestävä. Lisävarusteena siinä on myös bluetooth. Amazfit Bip Lite -älykellossa on unenseuranta-toiminto ja se seuraa käyttäjänsä unenlaatua öisin.

Tämä sykemittari on erityisen kevyt pitää ranteessa, se painaa vain 18 grammaa.
Tästä sykemittarista löytyy kaikki tarvittavat perusominaisuudet. Siinä on myös erittäin pitkäkestoinen akku. Akunkesto on jopa huimat 720 tuntia lataamatta.

Älypuhelimeen tulevat ilmoitukset voi kätevästi ottaa vastaan tähän sykemittariin. Ainoa puuttuva ominaisuus on GPS, jota ei ole sisäänrakennettu. Mittarin avulla ei siis voi mitata tehdyn lenkin pituutta tai reittiä. Katso edullinen hinta.