hulavanteen valinta

Testasimme parhaat hulavanteet puolestasi

Hulavanteen pyörittämisellä on pitkät perinteet. Todelliseen suursuosioon hula hoop, eli suomeksi hulavanne tai toiselta nimeltään lannevanne nousi 1950 – luvulla. Ensimmäiset hulavanteet valmistettiin pajusta tai muista luonnonmateriaaleista.

Tämän jälkeen tulivat kevyet, muoviset hulavanteet. Nämä kevyet ja värikkäät hulavanteet ovat edelleen erityisesti lasten suosikkeja ja monille ensimmäinen kokemus hulavanteen pyörittämisestä on saatu lapsuudessa nimenomaan näistä kevyistä hulavanteista.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva hulavanne

hulavanne

Kevyt hulavanne ei kuitenkaan yleensä ole paras hulavanne aikuiselle. Suosituin hulavanne on nykyään painohulavanne, joka sopii kaikenikäisille ja -kokoisille hulailijoille. Yleisin hulavanteen läpimitta on lapsilla noin 70cm ja aikuisilla 100cm. Hulavanteita on kuitenkin saatavilla erikokoisina ja ihan jokaiselle löytyy kyllä sopivan kokoinen vanne. Tämä hauska ja mukaansa tempaava harrastus sopii ihan kaikille ikään tai kokoon katsomatta.

Miksi valita painohulavanne?

Painohulavanteen avulla on usein helpompi oppia hulavanteen pyöritys. Lisäksi painohulavanteen avulla saa helposti hienpintaan ja mahdollisille vatsamakkaroille kyytiä. Hulavanne onkin hauska ja helppo apulainen ylipainon karistamiseen ja normaalipainon ylläpitoon. Toisaalta ahkeralla hulavanteen pyörittämisellä ei ylipaino edes pääse salaa hiipimään lanteille.

Tässä artikkelissa esitellään parhaat hulavanteet aloittelijoille, sekä kokeneemmille hulaajille. Tutkimme yli 30 eri hulavannetta ja vertailimme niitä selvittääksemme mikä on paras hulavanne hulaamisharrastuksen aloittamiseen. Esittelemme seuraavaksi parhaat hulavanteet eri kategorioissa.

Paras painohulavanne

hulavanne

Vertailun paras painohulavanne on Schreuderssport Avento-merkkinen hulavanne. Se on valmistettu miellyttävän tuntuisesta materiaalista ja sopii erinomaisesti sekä aloittelijoille, että jo pidempään hulanneille. Avento-hulavanteen halkaisija on 100cm ja paino 1,2kg.

Tällä hulavanteella voi tehokkaasti kiinteyttää keskivartaloa ja pitää kilot kurissa. Lisäksi päivittäinen 10 minuutin hulaaminen parantaa liikkuvuutta ja voi näin vähentää selkäongelmien riskiä. Avento-hulavanne toimitetaan kuudessa osassa ja se on erittäin helppo koota. Katso hintatiedot tästä.

Edullinen hulavanne ja paras lasten hulavanne

Vertailun edullisin hulavanne on perinteinen kevyt hulavanne, jota on saatavilla useissa eri väreissä. Se sopii erityisen hyvin hulaamisharrastusta aloittavalle ja se on myös paras lasten hulavanne. Katso edullinen hinta.

Lasten hulavanne painaa vain 0,2kg ja on läpimitaltaan 75 cm, joten se sopii hyvin myös sisätiloissa käytettäväksi. Kevyen painon ansiosta se on paras lasten hulavanne sekä erinomainen valinta pienikokoiselle hulavanneharrastuksen aloittajalle.

Paras Gymstick hulavanne

hulavanne gymstick

Gymstick on Suomen suosituin ja arvostetuin kuntoiluvälinemerkki. Vertailun parhaimman hinta-laatumaininnan saa hulavanne Gymstick Hula Hoop 1,2 kg. Hulavanne treeni on hauskaa ja tehokasta tämän hulavanteen kanssa. Pehmeä EVA-materiaalipäällyste tuntuu mukavalta ja vanne sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Katso tarjoushinta tästä.

Hulavanne painaa 1,2kg ja on siis kevyt painohulavanne. Halkaisija on 100cm. Koko on erinomainen aloittelijoille, sekä useille pidempään hulanneille myös. Lisäpainon kanssa treenaaminen antaa sopivaa lisähaastetta kroppaan ja on tehokasta.

Gymstick Hula Hoop-hulavanne toimitetaan kuudessa osassa ja se on erittäin helppo kasata. Vanteessa on pikalukitukset, jonka ansiosta hulavanne on helppo ottaa myös matkalle mukaan.

Paras Casall hulavanne

Casall hulavanne

Casall hulavanne on klassinen treeniväline, jonka avulla voi tehokkaasti vahvistaa vatsaa ja jalkoja. Casall Rock Ring-painohulavanne painaa 2kg ja se on vertailun painavin hulavanne. Painonsa vuoksi se sopii parhaiten aktiiviselle ja kokeneelle hulaajalle.

Tällä painohulavanteella vahvistaa tehokkaasti vatsalihaksia ja jalkoja. Paino tekee treenistä tehokkaamman, koska sen pyörittäminen vaatii koko kropalta paljon enemmän. 2kg painoinen hulavanne sopii kokeneelle hulaharrastajalle.

Vanteen halkaisija on 100cm ja paino 2kg. Hulavanne on helppo ja nopea kasata tai purkaa. Vanteen voi ottaa kätevästi matkalle mukaan. Eri väriset palat vain vedetään toisistaan irti ja uudelleen kasaaminen on yhtä nopeaa. Katso lisätietoja.

Paras hulavanne aloittelijalle

gymstick hulavanne

Paras hulavanne aloittelijalle on Gymstick 1,5 kg voimistelurengas. Tämä hulavanne on sopivan kevyt aloittelijalle. Vanteen paino on 1,5 kg ja sopii sen vuoksi erinomaisesti aloittelijalle. Pehmustettu pinta helpottaa harjoittelua ja tuntuu miellyttävän pehmeältä päivittäin treenatessa. Pinnassa on myös aaltomainen kohokuvio, joka antaa lihaksille hellää hierontaa hulaamisen aikana. Väri pinkki/harmaa kuvasta poiketen.

Hulavanne on halkaisijaltaan 100cm ja sopii useimmille aloittaville hulaharrastajille koonsa puolesta. Tämän hulavanteen kanssa saa helposti vyötärön kapenemaan. Osta hulavanne ja aloita uusi harrastus täältä.

Aloita jo tänään!

hulavanne

Päivittäinen hulavanteen pyöritys tuo monia etuja. Tutkimuksen mukaan vain 12 minuuttia hulaamista päivässä voi auttaa lisäämään liikkuvuutta ja kiinteyttämään keskivartaloa. Painohulavanne voi kaventaa vyötäröä jopa neljä kertaa tehokkaammin kuin esimerkiksi suositeltu päivittäinen 10 000 askeleen kävely.

Hulaaminen on hauska ja tehokas tapa laittaa vatsalihakset ja liikkuvuus kuntoon. Lisäksi se voi tehokkaasti auttaa painonhallinnassa yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa. Valitse itsellesi parhaiten sopiva hulavanne ja aloita uusi hauska harrastus jo tänään!